MKB

Het MKB heeft dezelfde eisen met betrekking tot beschikbaarheid van systemen en applicaties als die van grotere organisaties. Hier speelt ook Hoge Beschikbaarheid (HA), Disaster Recovery, Business Continuity, backup en restore een grote rol.

De prijzen die hiervoor in de markt worden gevraagd vormen echter een serieuze drempel. Het zijn vaak enterprise prijzen. Met de oplossingen van Neverfail gaat dit dure concept op de schop.

Voor een vast bedrag per maand heeft u een volledige backup van een Windows server (virtueel of fysiek). In combinatie met een SLA en zogeheten “assisted restore” bent u verzekerd van een disaster recovery plan waarop zelfs een SLA van toepassing is. Dit is een zogeheten Backup as a Service (BaaS) oplossing. Deze oplossing maakt gebruik diverse componenten die worden gezien als de marktleiders.

Voorbeeld kosten van Backup in de Cloud (BaaS)

Stel u heeft 200 GByte aan data, dit kost u 4 euro per maand aan opslag kosten. Daarnaast wordt een bedrag per server per maand in rekening gebracht. De prijs van uw Disaster Recovery Plan voor de Windows Servers is hiermee volledig beheersbaar en voorspelbaar.

Meer weten?

Heeft u als MKB organisatie de bovengenoemde wensen, neem dat contact met ons op of laat uw IT service partner contact met ons opnemen.